frear

Σε λίγες μέρες καταφτάνει το πρώτο μας ηλεκτρονικό τεύχος!

Φρέαρ #1

{Στο βάθος των περιστάσεων}

νέα περίοδος, ηλεκτρονική έκδοση

Σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί το πρώτο ηλεκτρονικό Φρέαρ, το 29ο στη σειρά των τευχών μας. Σε μια εκ νέου σχεδιασμένη σελίδα, η ύλη θα διαχωρίζεται, όπως και στο έντυπο, στα κείμενα (δοκίμια, μελετήματα, ποιήματα και πεζά, συνεντεύξεις κ.λπ.), στις σελίδες της επικαιρότητας με τίτλο «Αβυθομέτρητοι καιροί» και στις σελίδες της κριτικής με τίτλο «Επί υδάτων πολλών». Το ηλεκτρονικό Φρέαρ θα έχει τη δομή και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα έντυπα τεύχη μας, αλλά θα αξιοποιεί και τις ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία. Θα είναι, ασφαλώς, ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους και ανοιχτό στις συνεργασίες, αφού κριτήριό του πάντα είναι τα καλά κείμενα. Σχετικά με αυτά ισχύει στο ακέραιο όσα γράφαμε το μακρινό πλέον 2013 (διαβάστε εδώ). 

Στις μόνιμες στήλες θα βρείτε, κοντά στους παλιούς, και νέους συνεργάτες γιατί μας αρέσει να ανανεωνόμαστε διαρκώς. Το πρώτο μας τεύχος θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κι ένα αφιέρωμα στους νέους πεζογράφους που σήμερα αντιπροσωπεύουν το πιο δυναμικό κομμάτι της λογοτεχνικής μας παραγωγής. Σταματάμε εδώ, τα υπόλοιπα δεν τα λέμε, σας τα φυλάμε για έκπληξη!

Μια νέα εποχή αρχίζει για το Φρέαρ και θα είναι οπωσδήποτε πολύ πολύ ενδιαφέρουσα. Μείνετε συντονισμένοι, ερχόμαστε!

[Η ζωγραφική είναι του Εδουάρδου Σακαγιάν, ανέκδοτα σχέδια του οποίου θα φιλοξενούνται στο πρώτο μας ηλεκτρονικό τεύχος.]

 

 

Σε λίγο καιρό κοντά σας με νέο ηλεκτρονικό τεύχος στο mag.frear.gr

Mag.frear.gr – Τα ηλεκτρονικά μας τεύχη